• Per Ne

  Industria Ushqimore AMO është themeluar në vitin 2008. Me rastin e privatizimit të objektit shoqëror në vitin 2006 me sipërfaqe reth 7500 m2 kjo industri fillon veprimtarinë me prodhimin e erëzave dhe paketimin e farërave të ndryshme. Në atë kohë kishte rreth 30 punëtorë dhe një kapacitet prodhues 30 ton në muaj.

  Me mundësitë infrastrukturore që kishte dhe me kërkesën e tregut Industria ushqimore AMO zgjeron veprimtarinë e saj me prodhimin e produkteve konditore siq janë Rollatat e ndryshme, Keksa dhe ëmbelsira të ndryshme në gjithsej 55 produkte.

  Sot Industria ushqimore AMO numëron rreth 70 punëtorë me një kapacitet prodhimi rreth 85 ton në muaj.

  Përveq tregut të Kosovës AMO është prezent edhe në tregjet regjionale si Shqipëri, Maqedoni, Malin e Zi dhe Kroaci.

  Çertifikatat e kualitetit

  Duke klikuar nëpër ikona ju mund të shihni çertifikimet dhe standardet e Industrisë ushqimore AMO

 • Karriera

  Aplikacionet per punesim mund ti shkarkoni këtu
  Aplikacionet jo te mbushura nuk konsiderohen.
  Aplikacionet e plotësuara mund të dergohen në e-mailin e meposhtem
  kariera@amo-foods.com
  Ju falemnderit per interesimin tuaj.

 • Galeria
Produktet

Produktet e AMO foods perbehen prej Erzave, Bërthamave dhe Produkteve të ëmbla. Duke klikuar mbi produkt ju mund të informoheni për cdo specifik të produktit.

Prodhimi
Amoreti Cocoa 8
Amoreti Strawberry
Amoreti orange 8
pete per torte
pete per torte 700gr
Amo Roll cherry and chokolate
Amo Roll chokolate and orange
Amo Roll cherry and chokolate
Amo Roll chokolate and strawberry
Amo Roll orange
Amo Roll cherry
Amo Roll cocoa
Amoreti chokolate and banana 10
Amoreti chokolate and capichino 10
Amoreti chokolate and blueberry 10
Amoreti chokolate and cranberry 10
Amoreti chokolate and asorted 10
Amoreti cherry 8
Amoreti chokolate and cherry 10
Amoreti chokolate and cherry 8
Amoreti chokolate and orange 10
Amoreti chokolate and orange 8
Amoreti chokolate and strawberry 10
Amoreti chokolate and cherry 8
Amoreti chokolate and strawberry
Amoreti chokolate and cherry
Amoreti chokolate and orange
Amo Roll chocoa
Paketimi
Rrush i thate
Miser therran
Cocoa Pluhur
Biber i zi i bluar
Sheqer Pluhur
Kokos
Kakao
Sheqer Kristal
Sheqer Pluhur
Niseshte
Niseshte
Oriz
Oriz
Oriz
Miell Misri
Spec me fara
Spec me fara
Spec i kuq i bluar pikant
Spec i kuq i bluar
Spec i kuq i bluar
Spec i kuq i bluar
Pire
Pire
Kikirik
Kikirik
Kikirik
Kikirik Refuz
Distribuimi

Bajro Kompani Naser dooel
s.Gradec Gostivar

tel/fax: 0038942/216-301
mob: 070/215-487
e-mail: bajrokompani@hotmail.com
Put-Gross
Bjelo Polje - Mali i Zi
Tel: +382 (0)50 480 648
Mob: +382 (0) 69 025 570
E-mail: put-gross@t-com.me
Meternik d.O.O
Cjetkova 4, 3100 Osijek,
Kroacia
Kontakt

Të nderuar vizitorë,

Në këtë rubrikë është këndi juaj në të cilin mund të shënoni komentet tuaja për çdo gjë të mirë apo vërejtje rreth sajtit dhe punës sonë, mund të bëni pyetje dhe sygjerime si dhe çfarëdo komente tjera që ju mendoni se janë pozitive. Ne do të mundohemi që pyetjeve tuaja t'u japim gjithmonë përgjigje të shpejta dhe komentet tuaja t'i marrim si shtytje për punë edhe më të mirë!

Industria Ushqimore "A M O" Klinë
Food Industry "A M O" Klinë
Zona industriale, 32000 Klinë

Tel: +381 (0)39 470 777
Tel: +386 (0)49 470 222